Zoom image | View original size
The vibrant watering hole at the heart of Greame Base’s classic children’s book ‘The Waterhole’ has inspired the venue fit-out for new bar Hightail. Designed by Technē Architecture + Interior Design, the venue playfully references the concept of ‘the wateringhole’ as both a feature of the natural landscape and to the old colloquial term for a public bar. The expansive 1052 square meter site has been transformed into an immersive large-scale venue, housing a number of zones and two bars. Located in the centre of Melbourne’s urban jungle – Docklands, Hightail will provide nearby workers with an oasis of fun at the corporate location. “We wanted to create a destination venue for the western end of Collins Street that would balance refinement with a tongue-in-cheek attitude,” says Technē director Nick Travers. View more View full description
Share Share