Zoom image | View original size
This is the second children educational space that ARCHSTUDIO designed for Poly Wedo Art Educational Institution. It is located on the second floor of Beijing Damei Central. This institution mainly teaches children music, dance, tea, cooking, and craft courses, so the space design needs to provide appropriate classrooms based on above needs. Inspired by rockery artificial hills in Chinese traditional garden, the design creates multiple ranges of "artificial hills" that allow children to happily play here. The graphic design of the original building is L-shaped, and the entrance is located in the end of one side, thus the streamline from outside to inside is relatively long. A winding corridor is squeezed out by continuous curved walls, different from traditional boring straight corridors, it stimulates children’s desire to explore. Curved walls differentiate musical classroom, reception area, cooking area, tea classroom, play area and so on. View more View full description
Share Share