Zoom image | View original size
This project seeks to be a private and intimate place for a family of five. The program is divided into two levels, leaving on the ground floor the public zone, semi-public and services; Upstairs the rooms. Located in the center of the site, the social area composed of living room and dining room develops parallel to the back yard, accompanied in its entire length by the terrace. The house opens completely towards the garden views, remaining blind and airtight towards the road. The interior space is delimited by sliding wooden walls, which allow integrating the rooms in different configurations according to the use and privacy required. The living and dining room can be integrated into a single space with the kitchen, also the kitchen can be integrated with the TV room. The TV room is configured as a transparent volume that dialogues with the terrace and the garden. View more View full description
Share Share