Zoom image | View original size
Located in Pachuca, in a private complex with geography and particular climates, the residence Ro poses a specific problem from the beginning. Due to a climate where in the afternoon the temperature drops considerably and there are cold winds coming from the mountains, outdoor spaces, green courtyards and terraces have become ornate elements and not spatial resources to promote family coexistence, Integrating and dignifying the meaning of home. The intention of the project is to retake the values that we consider important in a residence and reintegrate them. To do this, the concept of the project is to create a direct connection between the interior and exterior spaces through the use of covered terraces that allow the integration of daily life into areas of family life and contemplation, maintaining a relationship from any space in the project. View more View full description
Share Share