Zoom image | View original size
Located in the city of Vale de Cambra, the Eira House was a challenge of rehabilitation with about 400m² of construction. The century old house that was badly degraded and needed a deep rehabilitation that would revive the memory of the original trait without forgetting the current needs. The owner wanted a housing where he could have a familiar and traditional enrironment, not forgetting his irreverent, creative side and where friends are always welcome. This reabilitation is divided into 2 programming blocks. In the first, next to the entrance courtyard, we find an area, previously used as annexes and stables for the animals, transformed into a convivial zone, with a kitchen and dining room, a sanitary installation, and some compartments that keep the original trait and are of ephemeral use, as convivial. View more View full description
Share Share