Zoom image | View original size
The plot lies on the edge of the reserve Żurawiniec, and It is surrounded by a dense park in the south and the west. On the frontier boundary of the plot runs a slope of less than one story. Such terrain has determined the entire assumption of the project. To avoid a steep descent into the garage, it was placed on the roof of the residential part. The living area was immersed in the descending terrain. This makes the house closed from the entrance (east) and open to the surrounding greenery from the west. The functional layout of the home was dictated by the sun, views and neighborhoods. The layout of the house resembles the letter T. In one wing there is a living room with a dining area and a kitchen open to the surrounding park. The second wing is perpendicular. Partially slammed into the escarpment. There is a technical room and a small guest room. View more View full description
Share Share