Zoom image | View original size
The client shows us the need for a second residence that is built in a place of rest, calm and quiet, where you can share and enjoy with family and friends a privileged environment. The residence, with a metal structure and plaster partitions, seeks to harness as much as possible the aesthetic and natural wealth of the surroundings, elevating the cubic volumes that compose it on a weft of metallic frames and being oriented towards the mountain Campana in such a way that all the spaces of the residence are in direct communication with the surroundings. The house was designed in such a way that, at the moment of entering it, the view goes directly to the large windows that frame, almost like works of art in an exhibition hall, the beauty of the landscape. Despite its 90 m2 of surface, the perception of who enters the residence is of a large space due to the breadth of its circulation area, the unevenness of the access to the common area and the fact that its windows reach the ceiling. View more View full description
Share Share