Zoom image | View original size
The premisse given by the clientes was to develop a project with the best cost and benefit relation. However, not giving up a construction with great quality with a contemporary architecture that, at the same time, does not deviate from the other existent houses from the condo, creating a cozy atmosphere. The clients are a young couple with three children. Another thing they asked was to create a house thinking about the children’s conviviality: wide rooms with generous spaces for the children to run and play and with the best view of all the social and external areas so they could keep na eye on them. In function of the requests, restrictions of the condo and limitations of the field with slope, we developed the project. Since the firsts studies, we thought about a L implantation, dividing in two distincts modules, uniting the edifications by the social areas. We located the vertex of the L at the superior right corner of the field and, with that, we could leave a generous space on the center and left side of the field, where we created the pool, sauna, changing room and the garden. View more View full description
Share Share