Zoom image | View original size
Avoiding social interaction yet allowed wide possibilities of contact with nature is the core aim of this project. The owners wanted to keep the house as the private meeting hub for the big family, rather than for hospitality purpose. There was no hunger of connection with the neighborhood. The architects resolved this assignment with the close-outside-open-inside concept, by concealing itself from the outside, and open the most inside to welcome natural lighting and natural ventilation. The house is composed of 3 floors. Open ground floor where connects living room, dining room and library. First floor with 3 bedrooms which are connected by a transitional space for some entertainment activities before sleeping time.All the closed spaces were positioned a bit further, leave the center very open. View more View full description
Share Share