Zoom image | View original size
The stunning single-family residence located in North Bondi was designed both for easy entertaining and private family time. A narrow site with overlooking issues paired with a commitment to passive solar design and natural daylighting drove much of the resulting form. Due to the nature of the site, planning and time management was crucial in ensuring the project ran smoothly. Conceptually, the spatial planning of the house separates the social and family spaces. Downstairs, the interconnected kitchen, living, dining and outdoor spaces create a highly interactive and engaged site designed to accommodate large groups. A unique above ground lap-pool that shares a clear wall with the social spaces acts as a visual connection between the interior and exterior spaces, refracting natural light throughout the house. View more View full description
Share Share