Zoom image | View original size
The object of a reconstruction is a country/suburban house near Kyiv (Ukraine). It was totally neglected by former owners. Original building had a lot of small rooms and an attic. In our redesign we removed the walls including a part of a bearing wall, which was replaced with a wooden beam. A kitchen and a living room became one space. The living room was designed as a double height area, but there was not enough daylight. So we made windows in a roof to enhance the lighting. We offered to set a fireplace in a corner and a plasma TV opposite the couch. Almost all our ideas, including general layout, self-leveling floor, kitchen worktop by the window, combination of colors and others were welcomed by the client. One of the main design elements in the living room is the exclusive metal stairs that lead to a balcony through the hidden doors. The doorways are equipped with 4mm metal sheet, which prevents mechanical damages of the corners. View more View full description
Share Share