Zoom image | View original size
The commission consisted of refurbishing a well-known restaurant (170m2 area, 32m depth and 5m centerline) in the Eixample neighborhood of Barcelona to transform it into a pizzeria. Due to the continuity of the restoration activity, the current urban regulations did not allow any considerable changes on the organization of the original, but yet some punctual modifications such as the demolition of certain partition walls, the replacement of technical installations, the necessity of new acoustic adaptations and the implementation of interior floor and wall coverings. The original premise offered three distinctive zones; the entrance area, the corridor with access to the bathrooms, kitchen and private facilities and the space at the back, built beyond the regulated building depth of the residential building to which it belongs. View more View full description
Share Share