Zoom image | View original size
This project is a private assignment for an entrepreneur from the city center, and the question was posed, how could the family find peace on the edge of that same city. The site located where the city and open planes meet, and therefore has an obvious recognition that cannot be ignored. In the earlier times people here used to work with shapes for houses that were pure and plain, haystacks were used as a cover for the roofs and the walls where made out of stones and a clay plaster. The architect was challenged to fuse together traditional ideals with a contemporary house design, a cubistic shape placed in a desolate landscape, where all urban feeling is gone when you look at the surroundings. Contemporary rural living was chosen as a project to mix the two in pure form. New Dutch Design View more View full description
Share Share