Zoom image | View original size
Concept of blank sheet is the main idea of the interior. Basically, it could be transformed to everything: picture, page of a great book or became something totally new. Our blank sheet transformed into multifunctional auditorium and design studio office. The heart of the office is the white cubical meeting room - the gateway between two zones. It has a closed shell to provide soundproofness. Working places are presented as two big white island tables. All computer wires and equipment are hidden in cabinet and special cable-channels, computers can be switched directly from the workplace. The material's room is a storage of materials which we used in our projects. We used indirect light and non-standard location of lamps - light comes out of walls or under the mirrors. All furniture in the office is made in Ukraine on sketches of SOESTHETIC GROUP. View more View full description
Share Share