Zoom image | View original size
The new center, designed by OTTAVIO DI BLASI & Partners (Milan), has an area of ​​2,700 square meters. It represents a point of excellence of the Health Care Network of Piedmont hosting Prevention and Rehabilitation facilities managed by LILT (Italian league against Cancer) SPAZIO LILT is a two-storey building conceived around a central distribution core articulating two juxtaposed curved wings. It is not just the container of LILT activities but it is also its mirror by embodying the image and values of the League. • An "open house" and a landmark for the entire city of Biella- The modern curved shape make it easily accessible for all the citizens and is a reference point for the whole community. In addition to LILT offices, it houses surgeries, the prevention center, the rehabilitation gym, a conference room and hosts a number of volunteers associations operating in the area. View more View full description
Share Share