Zoom image | View original size
The project is located at the heart of a city block in a school playground. The new volume extends an existing school building up the slope of the passageway that leads onto the site, and settles itself onto the playground’s sloping surface.  The building is accessed from the street by passing through a porte-cochère that opens onto a passageway. From here the southernmost end of the building can be seen in all its verticality. This stretched volume signals the presence of the dance centre. The building’s pale facade of hand-made brick fits well with the creams and beiges of the neighbouring buildings. Rather than breaking with the context, the building fits into the existing stone-coloured environment, at the same time underlining its own presence with its eye-catching volumes and natural materials.  View more View full description
Share Share