BuzziJungle / BuzziSpace

BuzziJungle / BuzziSpace

Courtesy of BuzziJungleCourtesy of BuzziJungleCourtesy of BuzziJungleCourtesy of BuzziJungle+ 16

  • Architects: BuzziSpace
  • Area Area of this architecture project Area:  10
  • Year Completion year of this architecture project Year:  2016
    Courtesy of BuzziJungle
    Courtesy of BuzziJungle

    Text description provided by the architects. Inspired by nature, BuzziJungle offers a solution to the conventional meeting space. The launch of the BuzziJungle will introduce the design world to young Belgian talent Jonas Van Put. This is Van Put’s first project with a major international manufacturer. BuzziJungle is BuzziSpace’s reflection of their vision for the social office and further pushing the traditional boundaries of the workplace.

    Courtesy of BuzziJungle
    Courtesy of BuzziJungle
    Elevation
    Elevation
    Courtesy of BuzziJungle
    Courtesy of BuzziJungle
    Elevation
    Elevation

    Various elements within the structure provide an opportunity for different interactions within the “jungle”. You can climb, lounge and meet in the elevated work-lounge space made from lacquered steel. The BuzziJungle creates an urban footprint in large and small spaces.

    Courtesy of BuzziJungle
    Courtesy of BuzziJungle

    Project gallery

    See allShow less

    Project location

    Address:Kontich, Belgium

    Click to open map
    Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
    About this office
    Cite: "BuzziJungle / BuzziSpace" 17 Aug 2017. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/799813/buzzijungle-buzzispace> ISSN 0719-8884
    Courtesy of BuzziJungle

    比印度大巴还厉害的空间,10平方米可以装进20人 BuzziJungle / BuzziSpace

    You've started following your first account!

    Did you know?

    You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.