Zoom image | View original size

In Borówiec near Poznań, once again a house designed by mode:lina™  studio was built. Form of this house: two blocks with a sloping roof and an asymmetric garage cube, is a contemporary interpretation of the traditional style. It is complemented with simple, raw materials: bricks, concrete and sheet in shades of gray. The street facade has the least windows, protecting the inhabitants from the noise and gives them peace. In addition, various kinds of fences give them the sense of security. That’s where the house got the name from: the Fence House. The shape of this building was dictated by its function. Household members, parents and two children, wanted to live independently. Hence the idea of dividing it into two parts. Separate area on the first floor allows adults to enjoy tranquility while kids can go crazy in their “own house". View more View full description
Share Share