Zoom image | View original size
Situated on the border of a working farm in Suffolk (UK), the Scott House has been designed as a long and narrow flat roofed pavillon, to give the building a sufficient magnitude and scale to correspond sizes of the existing barn and the old dairies on the site. The long structure is placed on the edge of the property, perfectly conveying the transition from the meadowlands to the cultivated farmland and private enclosed garden.  The house is lifted on a slightly elevated sand stone plateau, that serves to lift the building slightly to a level that matches the gentle slope of the site from the East towards the West, which provides the interior with a view over both the garden and the fields in the horizon. The large overhang of the roof and the thin fascia board makes the building as light and airy as possible. View more View full description
Share Share