Zoom image | View original size
The building is hidden by the silver-grass forest. The whistle of the wind from the sliver-grass leads the way. At the end of a leafy and curved pathway, you can meet a heavy wooden door. The black bamboo welcomes you through the spaced wooden fence, and natural sunlight filtering through the louver, enveloping the dark entry space. Walking through this entry space, you can see the peaceful front courtyard, covered with Korean fine soil.  Experience of dark and light: this is what triggers your emotional experiences in this space. When you enter the front courtyard, you can see the forest valley through the wide open Farm café. The sense of nature from the valley stays in the farm a while, and passes through the wooden fence.  This is the place for processing Korean dandelion, primarily used for medicinal purposes. Many guests visiting this place are weary in both body and mind because of their long struggle against illness. So we wanted to provide a place where it can re-energize their listless and depressed state, and can help remind memories by evoking their senses. This will help achieving some opportunities to look back on their lives and create positive energy through motivation from nature. View more View full description
Share Share