Zoom image | View original size
We would need about 650 square meters to fill the requests of this six people family. The house would have to be spread over three floors in order to adjust to the 10 meters in height difference between the extremes of the longitudinal field. The landscape was nice. Would make sense to put the social and private areas exploring the large panoramic views through the city of Guimarães and the natural light from the beautiful sunset in the west mountains. On the ground floor is the larger enjoyable area of plot, where we can find the living and dining rooms, the kitchen and the pool deck, always with the possibility of merge the interior space with outer space by moving the slinding doors. On the middle floor is the sleeping rooms and the highest floor works likes the main access to the house. Here is the office and an outdoor balcony that enjoys the best view of the whole building. View more View full description
Share Share