Zoom image | View original size
This is an emotional design! Our client asked us to reform an old dovecote in the backyard of his home. We decided to propose a play house for the children and a balneary to serve the pool on the ground floor. The whole family loved the idea. We wanted a play room inspired by magic, fantasy and also by the childhood dreams and memories... We decided to transform the old dovecote in a minimal concrete «tree house» that represent these memories and fantasies of pure and peaceful way. We look for a way that seemed the main volume is levitating as a tree house but simultaneously it had to be balanced and pure.The idea was that the interior was absent of superfluous elements and were gradually decorated by the works and toys of these children as a reflection of consumer society we are experiencing. View more View full description
Share Share