Zoom image | View original size
Ideally located, this project is structure around dynamics flows organized mainly by the surrounding of the highway and the SBB tracks. The main areas characterized by their big space, are visually connected through the main public area, which allow to look at the same time towards the sports room and the pool. The observer recognizes the spatial duality already seen outside, with two bright lanterns hanging from the façade. The expression of the project shows the different nature of the inside areas. The high metallic structure volumes can be reveal from the outside through the polycarbonate skin, and becomes the expression of the building. This metallic structure leans on the large concrete base which define de areas. With a sober design, made of reinforced concrete, the building was realised in a little more than a year. View more View full description
Share Share