Zoom image | View original size
The restaurant sits in the outskirts of Shanghai in the newly formed Disney town, with views from within over a large lake. Occupying a concrete framed building the design seeks to occupy this banal framework; exposing slabs, columns and ductwork whilst shrouding the honest backdrop in certain areas with planes of plaster and ply. A central white ceiling plane organises the dining space dividing between inward facing with restaurant views and outward with views towards the lake outside. The inner adopts a language of dark leather and dark tables offsetting against the white ceiling plane. Whilst the outward has deep red warm leather with carefully exposed and neatly finished ductwork above. The white ceiling plane curves to wall at the far end of the restaurant space, with a gradient white paint that blends ply and plaster together. View more View full description
Share Share