Zoom image | View original size
The refurbished building, located in Alto de Pinheiros - São Paulo, had its project developed to the Live Events Production Live Biz, using the existing building language in its conception: metal structures, apparent facilities, large wall frames, natural light, connection with the pleasant surrounding. The ground floor is destined to the entrance and common environment of the building. There is the reception, workstations, restrooms and pantry. To this floor the specifications are cement coated floor, dark gray walls, pendant industrial luminaries, functional furniture and a street art wall panel. The big wall frames compose the ambient with the skyline view, reinforcing the connection with the city through the nice visual permeability that is beautiful in the sunset and protected by blinds from unwanted natural light during the day. View more View full description
Share Share