Zoom image | View original size
We were asked to undertake comprehensive renovation and adaptation of two residential units in a building that was constructed in the 70s. Due to the dilapidated state of the apartments we were required to get passed a significant change with regards to all issues of sanitation, safety, local materials. The renovation is spread out over 250 square meters, and is designed according to the topography of the lot: It‘s 7 floors, with the ground floor having two levels, with no setup for a service elevator. The initial idea that we tried to keep through the design process was the preservation of the existing parameter of the flat while implementing our notion of Ceramic Rooms which are made from local soil transformed to Tadlak. By doing that we emphasize different body and special entities into space. View more View full description
Share Share