Zoom image | View original size
This house was set according to the site´s contour lines, solar exposure and remarkable panoramic view, which led mainly to a one story house conceived by a “Z” shape floor plan. We divided the program into three areas: Social, Private and Service. Each one occupying an independent volume due to the non-orthogonal angles in which the house is drawn, allowing us to accommodate the service sector at the site´s highest plot, as well as to face living-rooms, verandas and pool towards the view, lapping the bedrooms over the natural terrain slope in a manner to create a lower floor supported by slender columns. The social area is crystal-clear and opened to the exterior. It´s architecture is solely conceived by a light-structured, slightly inclined roof also oriented to the view, creating a balcony all along its length. View more View full description
Share Share