Zoom image | View original size
On paper the equation is simple: a 45 m2 extension to a house to accommodate a comfortable kitchen and living area. In practice, the challenge was much more complicated. How to extend a large 19th century house without betraying its character or resorting to imitation or superficial stylistic effects, whilst keeping the right distance?  In response to these requirements, the architects at the Playtime agency have delivered an expertly crafted marvel. A small metallic white volume, raised off the ground to emphasise its clean lines.  Inserted between two existing trees, it has found its place, making the most of the beautiful views of the surrounding landscapes. Architecture and nature dialogue through the interplay of shadows and reflections that create infinite versions of this contemporary cabin. View more View full description
Share Share