Zoom image | View original size
The project involves turning the 140sqm apartment's with original division(three bedrooms, living room, kitchen, laundry) into a contemporary loft with fluids and communicable open spaces. The apartment in the original Oscar Niemeyer's masterpiece was completely demolished remaining only columns and shafts which determined the new division. A central block was built separating intimate from social area. Facing the intimate area, the block houses linen and closets. Facing the social area it contains kitchen and a concrete shelf (where the first shelf works as a bench) that contains the owner's memorabilia, ranging from music to art, such as palymobil and awards in Cannes that he won at the advertising agency where he works. Also in the social area, an island made of concrete work as bar and dinning table. View more View full description
Share Share