Zoom image | View original size
Schuco, a company whose main field of work is developing and producing metallic and PVC joints systems, asked us to renovate and remake the interior design of their showroom from Bucharest, placed on the ground floor of a flat on the Unirii Boulevard. The showroom is mainly composed out of three main areas: the central area, 94sqm, serving as the expositional room, which is linked to the other two, smaller and more private, meeting areas – one for the staff and the company’s important presentations and sessions and the other addressed to discussions with the clients. Both horizontal surfaces – the floor and the ceiling have the same finish in the whole space, with the exception of the clients area, where the original wooden parquet has been reconditioned and kept. The floors were covered in shiny light gray epoxy screed while in the matter of the ceiling, the concrete slab has been revealed, and painted in black. View more View full description
Share Share