Zoom image | View original size
This double pre-school or kindergarten facility and a recently completed gym serve as extensions of the school grounds to the east. Separated from the surrounding single-family homes, the pre-school building reflects the orientation of the existing school structures. The staggered construction produces an entrance area with plenty of sunlight and a shady and well-protected outside space at the back of the building. The main entrance is covered and slightly set back. With its colorful wooden exterior, the pre-school building holds its position against the much larger gym, asserting its own significance while making reference to the gym’s architectural expression. The cladding with its plum-colored planks and bright red timber slats gives the building a different appearance with each perspective. View more View full description
Share Share