Zoom image | View original size
Space is divided into a common area, a hallway, a bedroom, a bathroom and a balcony. The common area includes a kitchen, a dining room, a laundry room and a lounge area. The entrance hall with a spacious walk in wardrobe is separated from the living room by the concrete block partition wall that allows natural light into the wardrobe space through ventilation blocks in the upper rows. The sliding door in the living room leads to an isolated bright bedroom.  Balcony is left empty at the discretion of the future tenants: for the possible bicycle storage or breakfast area. Materials used in this project are inexpensive and readily available: hardwood pine floors, white ceramic tiles, birch plywood. Concrete floors in the hallway and on the balcony and concrete ceiling are left unfinished only covered with the protective satin varnish. View more View full description
Share Share