Zoom image | View original size
A stairway to beachside heaven. This family residence on a prominent corner in the beachside suburb of Trigg was conceived as an inviting summer house. The home’s design contrasts a dramatic multi-level form with refined, high-quality internal detailing to create a sophisticated tranquil sanctuary for its discerning owners. The expansive, ground level entry hall features a dramatic floating staircase with sculptural lighting which leads up to the main living areas on the first floor and a spectacular 180 degree view of the beach and the Indian Ocean. Sensuous sweeping curves flow through the kitchen bulkhead and cabinets, and these are subtly complimented by custom pendant lighting, contemporary modular furniture and black limestone flooring. A constant and deliberately minimal palette gives this home a seamless flow and a very spacious feel, ensuring the view is the home’s most celebrated feature. View more View full description
Share Share