Zoom image | View original size
The project arises from the need to renovate the old medical office-library of the town, a single floor, long and narrow building, 33.50 m x 8 m, which focuses its main facade south. Half of the building is not in use with the transfer of the library to the new House of Culture; this coupled with the demand of a growing population, enables the entire building to be used for medical purposes, increasing the number of consultations, including extraction and pediatrics. The goal we set ourselves from the start was to create a warm space which accommodated the patient, where the shape, color, material and light make his stay more enjoyable. To this end we first design a parallel front circulation where all offices would be placed facing south, thus improving their conditions of ventilation and sunlight. View more View full description
Share Share