Zoom image | View original size
This was a deserted house that called a haunted house because of the ivy covering the whole. We renovated it as a dwelling and office. All windows were closed with the ivy and the spaces that partitioned into small pieces were very dark. However, we thought the ivy as the most charming feature and conserve it except for the one in front of the windows. After the partitions and ceilings were removed, we reinforced the structure with the diagonal braces and walls. By this process to make the room looked wider, we arranged the member of the structural reinforcement paying attention to the 3 dimensional perspective and sequence and made the structural material of the roof and floors exposed. And all the things excepting for the wooden structure of the roof and columns of the 2nd floor was painted white. View more View full description
Share Share