Zoom image | View original size
The site is located in a relaxed area where fields and farms are stretching. The west side of the site is visually connected to the distant hill, making the site look like the original Japanese landscape, together with the Torii gate and the approach to the adjacent shrine. Surrounded by such an environment, a house was requested which blends with the scenery while making the best use of the spacious site of about 330 m2. Incorporating this scenery, the house was then designed to form a U-shaped building with courtyard which secures privacy. The building form accords with the surrounding views and the range linking with the approach to the shrine.
The interior is configured by a single open room whereas finishes and levels vary to make each space independent and comfortable, creating various scenes as one moves from one place to another. View more View full description
Share Share