Zoom image | View original size
Apartment with simulated skylights An apartment on Stubbs Road is an open and tranquil 2,700 square foot space defined by a 16m long sinuous wood wall, strong axial views lumi-nous ceiling oculi, and special hidden built-in wall features accommodating the specific daily routines of its residents. The residence is structured around a continuous communal area of the living room, dining room, kitchen and bathroom. The gentle, undulating grey wood wall unifies these spaces, drawing occupants from the narrow interior kitchen area towards the wide living room with its grand vista of the Happy Valley Race course below. The subtle shades of grey; from gun metal grey to light ash, delicately accentuates this progression while also providing a neutral backdrop for the rich colors of the selected modern Scandinavian furniture. View more View full description
Share Share