Zoom image | View original size
It started from the concept to make a Sushi restaurant that provide truly real Japanese Sushi made by highly skilled Sushi Chef. Prioritizing guest's high satisfaction rather than achieving more seats, Removed the existing upstairs to make a high ceiling one-story, composed only 8 counter seats main-building and a new-built annex. By separating the main-building and the annex by the pond, The annex private-room is emphasized its value as visible but inaccessible. The sloping over the pond connects the counter to the annex only for service. Regarding finishings, by using local materials and techniques, aimed the suitable space for high quality Sushi and different from copying Sushi restaurant from Japan. [Exterior] Simple raw mortared wall for bringing out the oozing interior through the window. View more View full description
Share Share