Zoom image | View original size
The house is located in a rural central valley of Chile, in an area of 10,000 sqm. with a striking visual presence of the Coast mountain and the Cerro La Campana. The assignment is to solve a housing that allows a strong link between indoor and outdoor spaces, including compounds that integrate the entire family and friends as much as possible, and a special concern for energy efficiency project. 
The proposal to divide the public program audience (living, dining and kitchen) of the bedrooms, with a covered patio incorporating articulator access, circulation outside and barbecue. East of the volume is located four bedrooms with capacity for 10 people in total, linked by a corridor outside, leaving the senior campuses (living, living room and master bedroom) with orientation towards the mountain range. In these areas extending the height of the space progressively from 2.4 mts. up to 3.5 meters., allowing a full view of the mountains and the surrounding environment. View more View full description
Share Share