Zoom image | View original size
The apartment is located in the downtown area of Moscow. General concept of this apartment is to bring the natural landscape inside the interior living environment. The owner is a dzen buddist. We tried to use less partitions and walls for zoning the space to avoid the closeness, to make it more spacious and opened, without compromising functionality. We used the principle of traditional Japanese house. This apartment building was built a view years ago, so the first sight was just among the concrete labyrinth. But the natural concrete texture was great and it was the first material we had chosen. Thus the main polygonal wall appeared: this 20-meter long curved surface goes through all the open-space zone: entrance hall, tea room, garden, kitchen & dining zone. It takes all the technical stuff, store rooms, built-in kitchen, laundry room, wardrobe and guest bathroom. View more View full description
Share Share