Zoom image | View original size
This unique apartment is located in the very heart of Tokyo, inside a low-rise apartment complex, one block from a major highway. The client had been searching for a convenient location in central Tokyo and found this thirty-seven year old apartment located in the attic of the building complete with long, sloping ceilings and a raw interior. The sloped ceilings have been converted into a skylight allowing in natural sunlight with a wonderful unobstructed view of the city.  Since this apartment is to be used for accommodation purposes, we took the unique character of the apartment and added a hotel-like atmosphere. Design: In order to achieve harmony between the industrial attic interior and a welcoming hotel-like atmosphere, soft painting techniques that resembles traditional Japanese paper called “Washi” are used on the surface of the raw concrete walls and ceilings. View more View full description
Share Share