Zoom image | View original size
Our building is located in a plot at the entrance of the town, bordering the landscape of the mountains in the north of the province of Seville and a great visual presence from all areas due to the elevated streets that climb the hill in the southwest area. In this terrain, with a topographic ascension to the north, were gardens with plenty of plants and trees. The proposed organization meets these topographic conditions, the characteristic landscape of the surrounding mountains, the need to maintain the image of the gardens, and the best east-west orientation to the longitudinal axis of the main pool. The program takes place entirely on one level (except the facilities basement) to facilitate the circulation of users. The building takes advantage of the slope of the plot and is mainly located at the back, on the upper level, dominating the landscape. It becomes the first visual reference to the entrance of the village. View more View full description
Share Share