Zoom image | View original size
This property has a height difference of 10m and 24m width. The land opens up to the north and west, and has a relatively gentle slope. The plan conforms to Tech Building 2's natural slope and flow of the site. Tech Building 2's existing horizontal line is the basis for this building's future vertical expansion, and the flow of the slope provides the baseline for the terrace studio. These axial lines are the foundation for the triangular garden and sunken garden, which was created out of the flat plane. Moreover, this arrangement was the key to resolving the positional issues like light, heat, ventilation, etc. The two traversing lines construct the flow and suspense that support the building's strict order. They also provide the crossing view points of the opposite hallways. Each studio offers simple and open space, and the transparent windows will project the ever-changing seasons. View more View full description
Share Share