Zoom image | View original size
A simply cut monolith in washed concrete, which is docked directly to the road, rises from the natural topography of the slope. Two cars are parked almost directly on the roof. The visitor is guided down along a linear alleyway to the entrance door. An entrance courtyard is located directly behind the wooden entrance gate. Across this courtyard one enters the house on the top floor and will be received by the kitchen with a long dining table and an open fireplace. Already when entering, the room open itself to the landscape, the “Lago Maggiore” and the mountains. The entrance door and the glass front to the court can completely be shift into the wall, so that the outside and the interior space flows together in the summertime. Lift and staircase lead to the lower floors. At the floor beneath is located the additional living area, with living room, fireplace, library and TV, as well as a covered outdoor terrace and a generous courtyard with natural stone pavement, two olive trees and a fountain. View more View full description
Share Share