Zoom image | View original size
The design project, a small residence for a young couple, is located in a dense residential area in the suburbs of Tokyo where exterior wall of houses and fence are constructed along their lot boundary rejecting humane communication between the houses and the street. It should be noted that an empty land before a house and exterior walls are built could share common and flowing space with surrounding environment. This is an experimental project to design a house taking in the atmosphere of surrounding environment, especially front streets, to the building site and creating a new environment by adding a house on the site. At the same time, the house interior was designed under the constraints of a small building lot in the suburban environment and a small volume defined by the exterior façade. View more View full description
Share Share