Zoom image | View original size
When working on the project of IND Architects office, we entrusted ourselves with the task to create a contemporary creative space with a minimum of distracting elements, so that designers and architects could focus on their projects as much as possible. The office has become a business card and a reflection of the studio which has implemented a number of projects over five years of its existence. The office has been arranged in ARTPLAY Design Center and has been decorated in the loft style. Designers have shown the benefits of a former industrial premise to their best advantage — they have kept the double-floor height area in some places, have deliberately left the concrete ceiling panels unpainted and have retained the original concrete structure - like timber shutter texture on the first floor and ceiling panels on the second floor. Exposed black-colored utilities accentuate the industrial past of the building and form a contrast to white walls of the office. View more View full description
Share Share