Zoom image | View original size
The lot has a topography binding because of the altitude difference from the entrance fee at the border towards the valley , more than four meters in depression. The idea of ​​the project is in full harmony with the client , was to not intervene in a massive field , restricting their movements , avoiding as much as possible the use of reinforced concrete. Looking at the exposure of the lot and its slopes rise to the possibility of developing the building in length , on one floor , which unfolds in three sections differently inclined respectful of the existing shares of the land. Architecture " single level " that is placed and winds seeming lying on the lawn from where you pick up visually through a profile in oxidized iron , in order to obtain an architecture that is a veritable compendium of the landscape and not a forced insertion. The choice of construction makes the building project fits in the silent landscape context . The idea of detachment from the soil has allowed us to implement a package strongly draining to ground level through a stratification that allows to optimize the insulation of avoiding heat losses and simultaneously to drain the rainwater infiltration and avoid ascents humidity . View more View full description
Share Share