Zoom image | View original size
Clearly identifiable from the public space and the tram stop ( the tram line serves the area), the house of the Sardine district will be implanted in a highly developing area., between the new eco-friendly Artigon district and the existing suburban area. The program is contained in a wood monolith, deformed to be adapted to street corners respecting the distances imposed by town planning regulations, and to fully benefit from all the views and the panorama. These spaces will be green areas and occupied by units integrating storage for bikes, rubbish bins, street lamps and technical lockers. The larch boarding curls up onto the roof to enhance the monolithic aspect of the building. The roofing is a flat surface of deformed wood punctuated by a light shaft. The very compact building is divided into 2 units: activity rooms on one side and technical and circulation zones on the other. View more View full description
Share Share