Zoom image | View original size
As the title suggests, following the client´s requirements, we designed a permanent house which is to be lived in all year round. For this reason, when it came to design, we paid attention not only to the interior spaces´ thermal insulation for extreme climate, but also took care that the private spaces maintain privacy and peacefulness. We looked for warm spaces, well illuminated and protected from the wind and/or the sea breeze during the winter season but without losing track of the idea of spacious social spaces, open, airy and with a direct spatial relation between the interior and the exterior.  As for the line of sight (beach regulations), you may notice how the roofed area per floor is inversely proportional to the level in which it is located. This means that the higher it is (better sights) the less area there is roofed. View more View full description
Share Share