Zoom image | View original size
The project site for this residence is a 7,500 sf cross slope lot in the Silver Lake neighborhood of Los Angeles. The property is located near the top of a significant hill with panoramic views towards the Silver Lake Reservoir. The residence is situated at the rear of the property providing ample garden spaces at the front to buffer the exposure to the high traffic street. Due to the adjacency of neighboring properties, primary opportunities for open space occur toward the East and West, while views are primarily to the North within the parcel. The project challenge consisted of solving the interface of the living and working environments for a young couple – one a transportation designer at BMW tinkering with independent projects after hours and the other an artist running an active letterpress studio. View more View full description
Share Share